Erfgoed Overijssel Denekamp

Help

Op deze pagina's is meer informatie te vinden die u kan helpen bij het gebruik van deze website. Mocht u ondanks deze informatie nog vragen hebben over hoe u deze website het beste kunt gebruiken, neem dan vooral contact met ons op.

In de pagina over Begrippen worden in de website gebruikte termen nader uitgelegd. Wilt u weten wat bedoeld wordt met bijvoorbeeld multimedia, audiovisuele documentatie of percelen, kijk dan eens op deze pagina. Ook de samenhang tussen deze begrippen wordt uitgelegd.

Voor hulp bij het vinden van informatie kunt u terecht in de pagina over Zoeken. Uitleg over het navigeren binnen de website is te vinden in de pagina over Navigatie.

Deze website bevat diverse faciliteiten die de website toegankelijk maken voor een breed publiek, ook voor mensen met een handicap. Meer hierover is te lezen in de pagina over Toegankelijkheid. Ook is er uitleg over de Gebruikte iconen.

In de Tips-pagina staan tips over het gebruik van deze website. Wist u bijvoorbeeld dat u een chronologisch overzicht kunt opvragen van belangrijke gebeurtenissen uit de Denekampse geschiedenis?